14 Aralık 2011 Çarşamba

H&M Look Book 2012

H&M Versace ile yaptığı renk cümbüşü koleksiyonundan sonra, 2012 yaz lookbookuyla bizleri biraz daha dinlendirecek gibi görünüyor. En başta gördüğümüz beyazlar bana Calvin Klein'in beyazlarını hatırlatıyor. En beğendiğim bölümü de başlangıçtaki beyazlar.
Sonlara doğru renkler ortaya çıkınca işler daha da eğlenceli hale geliyor. Kesimler beyazlarda futuristken, renklilerde biraz daha retro ve minimale kayıyor diyebiliriz. Ama en çok desenlere bayıldım!

.


Bu arada H&M en güzel ucuz moda kaçamaklarından biri aslında ama bu lookbook çekimlerindeki ürünler prototoip ve daha kaliteli, mağazadakiler daha bir dandik gibi geliyor sanki. 3 yıkamadan sonra bozuluyor H&M ürünleri. Aslında hızlı moda yaptıkları için, evladiyelik yatırım parçaları yapmaları gerekmiyor ama sezon sonuna kadar dayansa da fena olmaz yani.
Sizin de çok sevdiğiniz ama hemen bozulduğu için arkasından ağladığınız H&M parçalarınız var mı?

9 yorum:

irem dedi ki...

kesinlikle katılıyorum biraz daha kaliteli olsa ne güzel olacak ;) bende genellikle h&m'le ilgili durum şöyle oluyor: lookbook'una bakıp bir sürü şey beğeniyorum, mağazaya gittiğimde o kadar kalitesiz duruyorlar ki genelde %90'ını almadan geri dönüyorum ;)

zeys dedi ki...

Bana versace for h&m cok fazla cafcafli gelmisti..marniyi bekliorum simdi :) h&m kesinlikle dandik.2 ay once aldigim sapka bile yamuldu sanki..ama yinede seviyorum:)

meriç dedi ki...

çok haklısınız didem hanım.H&M modayı en hızlı sokağa indirin markalardan biri. ama kumaşlarına dokununca insanın alası gelmiyor.sadece bakmalık markalar arasında. o fiyat gamında zara mango filan çok daha kaliteli.

hayriye sefer dedi ki...

türkiyedeki tekstil ürünleri daha kalitesiz çin ve hindistanda yapılıyor.avrupadaki ürünler daha iyi türkiyedeki H&M fabrikasının rolü büyük bu kısımda
burdaki mağazalara keyifle bakıyorum ama hiçbirşey alamıyorum
yinede vazgeçilmez bir marka

Didem Antebi dedi ki...

banada öyle oluyor genelde magazada bakiyorum begeniyorum sonra eve gelince ve giyince cok kötü oluyor yani düşüncede güzel fakat pratikte başarisiz malesef

selda dedi ki...

renkleri soluyor,yakaları bozuluyor. ama yine de H & M en güzel tasarımlara en hızlı ulaşmanızı sağlar. alıp 2 kere giyip çöpe atılabilecek fiyatlara da satıldığı için de çok umurumda olmuyor benim.

Adsız dedi ki...

Yurtdışındaki H&M'lerin de kalitesizlik olarak Türkiye'dekilerden bir farkı yok. Dokunduğun zaman büyü bozuluyor. Türkiyedekilerde en azından satış görevlileri dağılan rafları, yere düşen kıyafetleri anında düzeltiyorlar. yurtdışında yerlerde sürünüyor çoğu ürün. Bir dönem Paris'te yaşadım ve sadece çorap almak için girerdim. Çünkü çorapları Türkiyede yapılıyor :)
ülkü

larelith dedi ki...

valla 2 tane h&m kazağımı 3 yıldır bozulmadan kullanabildiğime hala bir anlam veremedim. Şok içindeyim. Sanırım kalitelisi denk geldi.

Didem Antebi dedi ki...

hahahaha larelith cok alemsin yaa:)