19 Aralık 2011 Pazartesi

Karlified!

Karl LaGerfeld, Chanel gibi bir moda evinin bile altında kendi adını ezdirmeyecek kadar büyük bir kişilik. elinden her iş geldiği gibi adamı durduramıyoruz. Hem kendi kişisel özellikleri, hem de tarzıyla tam bir show adamı. Ve yaşına rağmen enerjisi bitmek tükenmek bilmiyor, elindeki yeterince iş yetmezmiş gibi bir kapsül koleksiyona daha el atmış, çok da keyifli olmuş.


Net-a-porter için 25 Ocak'ta çıkacak olan özel bir koleksiyon hazırlamış. Koleksiyonun tanıtımı da en az kendisi kadar ses getireceğe benziyor. Bir newsflash, net-a-porter facebook ve twitter accoutlarından bilgilendirmeler ve Karlified adlı süper bir uygulama ile ilerliyorlar.


Koleksiyon deri, siyah, beyaz ve maskulen parçalardan oluşuyor. Tam bir Karl eseri yani. Beyaz, at kuyruklu saç, kocaman siyah gözlükler ve çok düşük bir vücut kitle indeksiyle bir Karl olmanıza engel yok bu koleksiyon sayesinde. Kendileri de öyle düşünmüş olacaklar ki Karlified uygulaması sayesinde kendinizi Kaiser yapabileceğiniz küçük bir uygulama yazmışlar. Fotoğrafınızı şuradan upload edip, siz de bir Karl olabilrisiniz. 25 Ocak'ta en iyi Karlified  fotosunu Karl Lagerfeld seçerek Net-a-porter'den $1000'lık hediye çeki kazandıracakmış. Misal ben oldum, ne diyorsunuz yakışmış mı? Karl beni seçer mi dersiniz? hahahahah





5 yorum:

aydan dedi ki...

resim süppppper olmuş didem......

burçin dedi ki...

bayılıyorum Karla. ölünce yokluğu en çok hissedilecek insanlardan birisi. Chanel evi de her zaman dehaların omuzları üzerinde yükseliyor. ayrıca parçalar da çok çok çok çok güzeller.

Didem Antebi dedi ki...

teşekkürler aydan,umarim karl beni seçer;)

sevgili burçin,kesinlikle sana katiliyorum tam bir moda dehasi unutulmayacak bir adam.

Fulya dedi ki...

hahahhaha didem sigaranın duruşuna ve ince olmasına bayıldım. kahkahalar atıyorum şu anda iş yerimde. ne kadar rahat ve kendine güvenli bir insansın. kasıntı sosyetiklerimizden olmaman çok şeker

Didem Antebi dedi ki...

sevgili fulya,coooooook tesekkür ederim;)