6 Aralık 2011 Salı

Külkedisi Kıskanacak: Sergio Rossi

Ayakkabılar konusunda hepimiz en tutkulunun kendisi olduğunu düşünüyoruz. Asla yeterli sayıda ayakkabımız olamıyor. Her sezon sadece 1 parça alma hakkımız olsa eminim kadınların %95'i bu hakkını bir ayakkabıdan yana kullanır.


Geçtiğimiz günlerde Miami Art Basel'ın açılışında sadece oradaki Bal Harbor Shop'ta satışa sunulan Sergio Rossi ayakkabılar ise sizi bir sezon değil bir sene susturabilecek nitelikte. Bir yatırım aracı olarak ayakkabı felsefesini benimseyenler için tam da bir yatırım aracı olarak sanat felsefesini benimseyenlerin buluşma anında ortaya çıkan bu ayakkabıların olayı ise birinin altın diğerinin antika gümüş'ten yapılmış olması. Tam olarak yapılmış demeyelim ama altın ve gümüş yaprakları ile kaplılar.


$10.000 a yakın fiyatı ile tam bir yatırım parçası olan bu ayakkabıları bozdurup bozdurup harcar mısınız, yoksa sanat eseri yerine çerçeveletip ışıklandırıp duvarınıza mı asarsınız bilemiyorum. Ama kesin olan bir şey var ki herhangi bir Sergio Rossi Cachet Pump'a bile kıyamazken altın kaplamasına normal bir ayakkabı muamelesi yapmak günah olur.

8 yorum:

yesim dedi ki...

Çok beğendiğim , her renginden almak istedigim , ustune birde cok rahat olan rossiler; ayağıma yakışmiyor ve beni cokkk uzuyorsunuz :((

Didem Antebi dedi ki...

bosver yesimcim,10.000dolar cebinde kaliyor öyle düşün;)

Melis dedi ki...

Bazen çok abartıyorlar yaaaa.altın ayakkabıyı alan deliler var demekki.komik değil trajik.güzelliklerine lafım yok ama altın olmasına gerek varmı yani.

Didem Antebi dedi ki...

sevgili melis,bencede cok abarti altin kaplama ayakkabi son nokta:)

yesim dedi ki...

ben 10.000 USD lik tarafinı hic konu yapmıyorum zaten :-))

MOZECK.ORG dedi ki...

Didemcim. Merhab a ben Hande.. Hani handemaksu... baksana ne dicem. Ben topuklu ayakkabı giyemiyorum malum boy ve denge :) Düz tabanlarda da anne modası yara tma fikrine ne dersin ??
Benim de anneme moral diiye yazdığım sayfa var (ama lütfen bunu tefşir etme)
www.momspfzeck.blogspot.com

begum begum huuu dedi ki...

ben kıyıp onlarla sokaga cıkamam ki:( evin baş köşesine koyarım severim ben onları:)

begumyagci.blogspot.com

Baharito dedi ki...

1.500 TL civarı bejleri var Harveyde aynı model benım gıbı altın ve gumus sevmeyenler ıcın :) bu arada blogunuzu ıhmal etmısım 2 aydır daha da guzellesmıs