19 Aralık 2011 Pazartesi

Marc Jacobs yeni Karl mı?

Marc Jacobs dünya üzerinde Karl Lagerfeld yerine geçebilecek tek insan bence. Hem o show potansiyeli, hem kişisel olarak ilgi çekici bir karakter olması hem de aynı enerji ve yaratıcı zeka ile çalışması bana böyle hissettiriyor.
Önce kendisini sonra Louis Vuitton'u değişime uğratıp güncelleyen adam Marc Jacobs, kendi markası için de şu posttan hatırlayacağınız çok yaratıcı işler yapıyor.


Bu kez de Victoria's Secret melekleri ne kadar da salaktır konulu bir Jingle Bells söyleyemeyen melekler videosundan daha eğlenceli daha kısa ve cool bir video set yapmış.
Ben videolara bayıldım, özellikle şu yukarıdakine. İnanılmaz şeker ve Marc klanına çok uygun minimal bir video olmuş. Açıkçası siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. Marc içi fazla şişirilmiş bir balon mu yoksa son yılların en parlak yıldızı mı?



3 yorum:

MOZECK.ORG dedi ki...

Bence Marc Jacobs sadece şişirilmiş bir balon değil.Ben de anneyim,sen de! Sen moda gurususun ama benim seçimim farklı .Ben hayatımda değiştiremediğim vucudumun yapısını kabullendim ve ona göre yaşamayı seçtim. Marc Jacobs da bence genç olan annelere hitap eden bir marka yaratmıştır kendine. Bunları gerekse çantalarına gerekse kokularına bakarak söylüyorum. Marc Jacobsun çantalarında ben hiç bir çantada bulamadığım rahatlığı yakaladım hem çocuğun hem kendi eşyalarımı still içerisinde sığdırabilmenin mutluluğunu yaşadım.

selcan dedi ki...

didem bende senin gibi düşünüyorum.karl ölse yerine geçecek tek kişi marctır.bir de o eski hali nasıldı şimdi nasıl.kendini yeniden yarattı,çokda yakışıklı oldu.kesinlikle süper bir tespit bence.

Yasemin dedi ki...

Marc kusursuz bir insan. kendi markası ve louis Vuitton için yaptıkları mucize gibi.ve size katılıyorum didem hanım.bence de yeni karl lagerfeld olmaya aday