21 Aralık 2011 Çarşamba

Naomi Campbell for PINKO

Eskinin modelleri de farklıydı gerçekten. Moda endüstrisi markanın önüne geçen Top Modeller yaratmayı çoktan bıraktı. Böylece hepsi birbirinin aynısı, hepsi aynı soğuk bakışlar ve tahta vücuda sahip sarışın modeller doldurdu podyumları.

Oysa eskiden Cindy Crawford, Kate Moss, Naomi Campbell, Helena Christensen, Eva Herzigova  gibi isimler her işleriyle adlarından bahsettirirdi. Şimdi Jessica Stam kimdir bilen o kadar az insan çıkar ki…

Neyse bu kadar nostalji yeter diyerek bir türlü yaşlanmayı bilmeyen, yukarıda adı geçen bu modellerin en olaylı, en mahkemeli ve en asabisinin son kampanyasını sunmak isterim: PINKO.


Daha önce Eva Herzigova ile beraber  2005-2006 sezonu için çalıştıkları Pinko ile yeniden yolları kesişen Naomi, bu kez tek başına 2012 Yaz kampanyasında. Basına çıkan ilk fotoğrafı göstereyim size dedim. Hala bacakları sonsuzluğa uzanıyor, hala çok güzel…

Ama bir yaz koleksiyonu için sizce de çok karanlık bir karanlık ve karamsar bir imaj değil mi bu? Başka bir görselle ilk imaj çalışması yapılsa daha hayırlı olabilirmiş bence. Siz ne dersiniz?

4 yorum:

yelda dedi ki...

Naomi yaşlandı artık yaa. Pinkoya da hiç uygun değil bence

yesim dedi ki...

Haklisin bence .. Ben fotografı çok beğendim. Peki bu foto pre-fall coll.a ait olsaydı ne dusunurdun?

Didem Antebi dedi ki...

sevgili yesim,pre-fall olsaydi biraz fikrim değişirdi belki ama genede cok iç karartici geldi bana

ülkü dedi ki...

Bence de çok iç karartıcı, yaz koleksiyonu için talihsiz bir karar olmuş. Zaten pinkoyu da sevmem, Naomi'yi de. Yaşlandıkça asabileşip, tuhaflaştı.