22 Aralık 2011 Perşembe

Nasıl Yani Chanel?

Chanel defilesinde görüp de şok geçirdiğim iki parçayı paylaşmak istedim bugün. Yani Chanel denince akla ilk gelen 2.55 çantadır. Hatta direkt olarak çantadır. Çanta konusunda Chanel herhangi bir markanın çok daha üzerinde çok daha ilerisindedir. Boy serisi, kalbimizi çalmakla kalmayıp herkesin koleksiyonuna eklemek için ölüp bittiği bir parça olmuş. 


Peki Chanel koleksiyonundaki bu iki çanta nasıl olmuş da ortaya çıkmış. İstiridye kılıklı olan zaten anlamsız olduğu kadar kullanışsız ve çirkin. En fazla sehpanın üzerine koyarsın onu. Neresine ruj girecek, neresine telefon anlamadım. Yoksa çok mu ciddiye aldım bunları, çanta değil aksesuar mıdır acaba, diye düşünmeden edemedim. Ama bizden bir ünlüde görürsem de hemen, moda kurbanı kategorisine sokup içli içli gülmeye karar verdim. 


Şu gördüğünüz paket kılıklı olan da bir yerde unutursanız polis tarafından şüpheli cisim olarak görülüp bomba imha ekiplerini seferber edecek cinsten. Belki içine bir şeyler sığar ama sanki sapı kopmuş da etrafına sarıp taşımak zorunda kalmışsınız gibi görüntüsü var. Nefret ettim açıkçası. Bunu alan kesin olacak bu arada. Bunlarla da çok pis dalga geçicem. 


Siz ne diyorsunuz merak ediyorum bu arada, cidden benim mi tersime geldi bu çantalar? Yoksa hakikaten çok çirkinler mi sizce de?

6 yorum:

QueenRose dedi ki...

Gerçekten çok kötü gözüküyorlar,bunları alacak birkaç isim söyleyebilirim ama susuyorum=)
Farklılaşmak her zaman güzel sonuç vermiyor işte..

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Bence denız kabuklu hiç fena değil, yazın olsa elımden düşürmem ama dediğin gıbı kullanşsız.Diğer çantayı ben de sevmedım

Unutmadan, blogumda çekiliş var, NR 39ayakkabı hediye ediyorum, beklerim :)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

CigdemCeylan dedi ki...

Pariste bir kac kadinda gormustum cok kotu bir goruntuydu.

Bennu dedi ki...

Deniz kabuğu nedir gerçekten? çok saçma olmuş. çanta olarak tasarlanmamış bence. sadece defile aksesuarı

zeys dedi ki...

Aslinda fena diil ama cok kullanissiz bende..

AYDIN İNCE dedi ki...

bence bunlar sadece show amaçlı...