24 Aralık 2011 Cumartesi

Yeni Yılda Yeni Saç

Madem yılbaşı geliyor o zaman hepimiz panik olabiliriz. Ne yapacağız, ne giyeceğiz derken saçımız da en son düşünerek hata yaptığımız, tüm gecemizi etkileyecek en önemli şeylerden birisi oluyor. Özellikle ağır bir yere gidecek olanlar, bir yılbaşı balosunda bulunacaklar için saç çok zorlu bir seçim. Paspal görünmekle, kız kardeşinin düğününden fırlamış gibi görünmek arasında bocalayan kadınların devreleri yanıyor.
Ben de yine hizmette sınır tanımıyorum ve sizlere bazı celebritylerin saç modellerinden, yılbaşı programınıza uygun olabilecekleri iftiharla sunuyorum.

Eğer yaşınız küçükse, kıyafetiniz biraz ağırsa saçınızı örgü ya da atkuyruğu yapmanızı öneririm. Özellikle bu sene örgünün çok moda olduğunu biliyorsunuz zaten. Yandan bırakılmış gevşek bir örgü bir anda sizi gençleştirecekir. Atkuyruğu ise hem zahmetsiz hem de kolay kolay bozulmayan bir model olduğu için sabahlara kadar dans etseniz bile sizi yarı yolda bırakmaz.



Eğer topuz yaptırılacak nadir gecelerden biri olarak gördüğünüz bir olaysa, o zaman sizi tutmayım. Rock Chic bir havası olacaklar için sıkı topuzları tavsiye ederim. Deri ceketle kombinleyeceğiniz her kıyafete uygun olacaktır bu saç.



Eğer daha hanım hanımcık olma taraftarıysanız o zaman bu enseden toplanmış dağınık topuzlardan öneririm. Romantik bir elbiseyle çok şeker duracaktır. Ama bunu gerçekten usta bir kuaföre yaptırmaya gayret edin aksi halde sonuç hiç de o istediğiniz, çabasız ama şık görüntü olmayacaktır. Özellikle saç spreyi kullanımını bir yerde limitlemekte fayda var bu modellerde. Önlerin de arkanın da çok özgür ve banyo sonrası yumuşaklığında durması lazım.
Umarım yararı olmuştur. Siz hangisini en çok beğendiniz peki?

6 yorum:

esra tkl dedi ki...

ben kesinlikle topuz yapıcam çok kullanışlı oluyo ve ben bu modele bayılıyorum :)

MOZECK.ORG dedi ki...

Benim en son halimi görmüşündür herhalde.. ben topuz da yapamam, at kuyruğu da... Bana ne önerirsin ? Değişimi yakaladım blogumdaki resimlere bak bana fikrini yaz olur mu beklerim!

Adsız dedi ki...

çok zor birşey sorucam kuaför öneriniz var mı?

Ayş dedi ki...

Örgü bu sene ne kadar moda oldu.eskiden olsa bu köylü derdik ama çok şık duruyor bazen.alttaki topuzlarla ilgili söylediklerinize katılıyorum.iyi bir kuaför yapmazsa düğün saçı gibi olabilir.

Adsız dedi ki...

Ben de at kuyrugunu kurtarici olarak goruyorum ama yandan gevsek orgu de guzel olabilir su an kafami karistirdiniz :) siz ne giyeceksiniz saciniz nasil olacak bizimle paylasin :) sevgiler ipek

Didem Antebi dedi ki...

inanin ne giyecegimi bilmiyorum daha karar vermedim sanirim son anda karar vericem.Bende at kuyrugu ve daginik bir topuz arasinda gidip geliyorum ikiside yilbaşi için ideal bence