6 Aralık 2011 Salı

Zeynep Dilman - Saç Aksesuarları

Şimdinin gelinleri çok tarz canııım. Hiç biri duvak takmıyor. Takan da kesin düğünün ilerleyen saatlerinde onu bir saç aksesuarıyla değiştiriyor.


1920'lerin yani içki yasağı zamanının Amerika'sında çok meşhur olan saç aksesuarları, en son Royal Wedding esnasında da çok dikkat çekmişti. Her ne kadar bir Philip Treacy gerçeği varsa da biz biraz daha kullanılabilir olanların peşindeyiz diyenlere güzel bir önerim var: Zeynep Dilman.


Kendisine çok benzeyen bir çok saç aksesuarı tasarımcısının aksine Zeynep hem ilgi çekici, hem wow faktörü olan ama aynı zamanda çok temiz ve abartısız tasarımlar yapıyor. Deli kızın çeyizi gibi eline geçen her materyali karıştırmadan heykelsi aksesuarlar yaratıyor. Bence tasarımlarının en önemli özelliği ve güzelliği bu. "Elim değmişken her şeyi üst üste yığayım" demiyor.



Sadece düğünler için değil Royal Wedding kıvamındaki ağır düğün merasimlerinde kullanılabilecek bir Victoria Beckham değilseniz bile taşıyabileceğiniz, İngilizler'in "Spectator" dedikleri şapkaların yerini tutabilecek siyah modelleri de var. Tasarımlarına Beymen Nişantaşı Mağazası'ndan ulaşabilirsiniz.

7 yorum:

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Didem'ciğim,
Ben de bir MİM'in var:-)) Bloguma bakıp MİM'i yapabilirsen çok memnun olurum.Sevgiler.

http://papis-style.blogspot.com/

Deniz dedi ki...

Merhaba, güzel bir bloğunuz var, ben de sizi beklerim bloğuma. sevgiler.. :)

www.LensMarket.Com

Didem Antebi dedi ki...

denizcim,teşekkürler bende takip edicem:)

Hanvelll dedi ki...

Merhaba, "...2 sene sonra Roman hazır giyimde işe başlamiş ve 3 sene orda çalıştıktan sonra 1 senede Park Bravo'da dirsek çürütmüştür..." demişsiniz. O mağazalarda ne görev yaptığınızı merak ettim. Ben de moda tasarımını düşünüyorum da, iş olarak ne yaptığınızı öğrenmek istedim.:)

Didem Antebi dedi ki...

merhaba Hanvell,ben mağazada çalişmadim,Roman hazir giyimdede,Parkbravodada merkez binada tasarimci olarak çalistim sadece koleksiyon hazirliyordum yani çizim yapıyordum.magazalarla pek alakam yoktu:)

Hanvelll dedi ki...

Aa, cok guzelmis o zaman cunku benim yapmak istedigim de oydu.:) tesekkurler:)

Hanvelll dedi ki...

Aa cok guzel:) Cunku benim moda tasarima gecmeyi dusunurken asil yapmak istedigim de oydu.:)
Bu arada Bloguma bir ara ugrarsaniz, vereceginiz bir tavsiye olursa da cok sevinirim, sizin gozunuze guveniyorum.
Tesekkurler:)