18 Mayıs 2012 Cuma

Hatıralar...

Siz de en yakın arkadaşınızla ya da sevgilinizle sürekli aynı açıdan ve bir eliniz kayıp şekilde suratlarınız birbirine yapışmış şekilde çekilmiş fotoğraflarınızdan bıkmadınız mı? Fotoğraflarınıza yaptığınız en yaratıcı dokunuş Instagram efektleri ve artık aynı pozlar ve aynı insanlarla çekilen fotoğraflarınızın yıllarını bile karıştırıyor musunuz? Ya da GB'larca fotoğrafın arasında elinizde tutabileceğiniz bir albüme koyacak kadar sevdiğiniz fotoğrafların sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor mu?
 

O zaman size süper bir yerden bahsedeceğim. Benim de eşimle beraber gidip fotoğraf çektirdiğim ve hem çekim hem de sonrasında bakarken inanılmaz eğlendiğim Giyçek.
Giyçek bir fotoğraf stüdyosu aslında. Galata Serdar-ı Ekrem sokak'ta Doğan Apartmanının hemen yanında çok şeker bir stüdyo. Ama bildiğiniz stüdyolardan farkı, içeri girdiğinizde zamanda yolculuk yapabiliyorsunuz. Türk filmlerinde gördüğümüz ve bayıldığımız Tosun Paşa, Külhanbeyi, Hanedan, Harem, Göksü Sefası gibi konseptlere ait kostümleriyle sizi geçmişe götürüyor.

 

Çekimler sırasında da çok eğleneceğinizin garantisini veriyorum. İsterseniz bir kaç farklı konseptte fptoğraf çektirip kendi soy ağacınızı kendiniz oluşturabilirsiniz.
İletişim: 02122518181

Hiç yorum yok: