10 Eylül 2012 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: Uxua Resort by Wilbert Das (Diesel)

Biliyorsunuz araya giren yaz tatili ile birlikte Pazartesi Sendromu'na Tatil köşesine ara vermiştik. Hem be tatilde yeterince araştırma yapamıyordum, hem de zaten bir çoğunuz tatildeyken pazartesi sendromu yaşamıyordunuz :) 


Pazartesi sendromumuzun ilacı otellerin dönüşünü inanılmaz huzur verici ve sakin bir yerle yapmak istedim: Uxua Resort. Brezilya'daki bu otelin her kulübesi Diesel'i Diesel yapan Wilbert Das'ın vizyonu ile tasarlanmış.


Kusursuz bir sahile yerleşen resort aynı zamanda kulübelerin arasına giren ve doğal bir gölet gibi görünen havuzu ile de size ormanda bir tatil yapıyormuşsunuz hissi veriyor. Bahçesinde ise huzur bulabileceğiniz küçük alanlar yaratıyor.



Her biri farklı dizayn edilmiş odalarında balıkçı kulübelerinden ilham alınan otelde, teknolojiden uzaklaşıp tam anlamıyla kafanızı dinleyebilirsiniz. Balayı çiftleri için de düğün telaşı sonrası için ilaç gibi gelecek bir yer burası. Her şey çok doğal ve sakin görünüyor, fotoğraflardan bile huzur buldum valla.

Siz de her Türk gibi tatile gidip, orada burada gezmekten, geceleri eğlenmekten ve alkol tüketmekten, eskisinden de yorgun bir şekilde tatilinizi noktalayanlardansanız, sevgilinizi alıp Brezilya'ya kaçmanın tam zamanı :)

3 yorum:

Natali Yeşibahar dedi ki...

Keyifli yazı için teşekkür ederim.2010 Olimpiyatları'na Brezilya'ya gittiğimde burayı programıma eklemeliyim. Fotoğraflar bile huzur verdi; teşekkürler! :)

fazılhan dedi ki...

Ben bir kaç fotoğrafı internette görmüştüm ama oteli bilmiyordum, araştırmamıştım da. Ama sitesine baktım posttan sonra, harika küçük şirin huzurlu.. Kısacası süper bir otel. Ba-Yıl-Dım! Ben ağaç evlerde kalmak isterdim kesin :)

fazılhan dedi ki...

Bir de Teşekkürler :) İsmini cismini de ögrenmiş oldum sayenizde otelin :)