13 Kasım 2012 Salı

Heidi Klum'um MTV EMA Versace'leri

Biliyorsunuz bu aralar ödül törenlerinde kendisini kaybetmişçesine kıyafet değiştirenler en sevdiğim konulardan biri. Hatta önce Alma Awards'taki Eva Longoria sonra da Country Music Awards'taki Carrie Underwood'un kıyafetlerini incelemiştik. Madem ödül sezonu açıldı, daha çoook kırmızı halılar ve kafası karışmış sunucular göreceğiz.



Heidi Klum'a geçersek, Victoria's Secret melekliğini ve Seal'ın karısı olmayı bıraktığından beri kendisini biraz daha saçma kıyafetler içinde görür olduk. Bu ödül töreni ve photocall'da kendisi tamamen 2013 Yaz koleksiyonundan Versace'ler giyindi. Tek tek incelediğinizde en iyisinin photocall sırasında giydiği siyah elbise olduğunu görüyorsunuz. Bence ikinci sırayı dantel detaylı turuncu elbise alıyor. Ama başka bir yerde, başka bir zamanda ve başka şartlarda değerlendirsek kesinlikle bu kıyafetlerle sınıfta kalırdı. Özellikle de o gladyatör sandaletlerle...


Beni karışık duygular içinde bırakan bu iki kıyafet ise Heidi'yi öyle şişman göstermiş ki, ya modelleri kadına uygun değildi (bir VS meleğine uymayan elbise nasıl oluyorsa artık) ya da bedenleri uymadı. Bu arada yukarıdaki turuncu elbise ile bu bölümdeki siyah parça birbirlerine o kadar benziyor ki, keşke başka bir şey seçilseymiş dedim.


Versace'nin biraz garip, biraz Rus kadınlarına hitap eden bir tarzı var, bunu biliyoruz. Ama bunların arasından kendini en ucuz gösterecekleri seçmek bir maharet. Sarı ve mavi tuvaletlerin ikisi de birbirinden korkunç. Zorlasanız pazar iç çamaşırlarına benzetebilirsiniz. En kötü hangisi yarışmasını ise, saçmasapan işlemeli mavi parça kazanıyor. Ortadaki beyaz elbiseyi ise ciddiye bile alamadım çünkü 39 yaşında ve 4 çocuk annesi bir kadının, kendisini balo kraliçesi olmaya adamış bir ergen kızdan daha iyisini yapabileceğini düşünüyorum.

Bence Heidi Klum için başarılı bir gece değildi. Kendisinden bu aralar pek başarılı kombinler de göremiyoruz zaten. 2010 yılında meleklikten emekliye ayrıldığından beri kendisini "hala güzel olduğunu tüm dünyaya göstermeye" adadı ve sağ olsun, Victoria's Secret defilelerinde görmediğimiz yerlerine kadar gördük.

1 yorum:

selinsecen.com dedi ki...

O gladyatör korkunç sandaletler, ayakkabılar, çizmeler... Moda faciası artık iyice. Bitsin artık, sokaklarda filan da görmekten sıkıldım. Bkz: memelerim ve bacağım var temalı iki kıyafeti de inanılmaz ucuz duruyor. Seal'den ayrılmak yaramadı mı kadına acaba?