5 Aralık 2012 Çarşamba

Beklenen İsim Alexander Wang

Biliyorsunuz Nicholas Ghequiere, Balenciaga'nın kreatif direktörlüğü koltuğundan çok kısa bir zaman önce ayrıldı. Kulislerde bir isim de konuşulmazken meydana gelen bu olay sonrasında 29 yaşındaki Alexander Wang'ın Balenciaga Kadın, Erkek ve Aksesuar koleksiyonlarının tasarımcısı ve markanıın yeni kreatif direktörü olmasına karar verildi.


Balenciaga'nın son zamanlardaki ticarilikten koleksiyonlarının sonucu olarak bu kadar "satan" bir isime yönelmiş olacaklar ki Wang ile ortaya çıkacak Balenciaga koleksiyonları şimdiden, bu kadar merak konusu oldu. Herkes Christobal Balenciaga'nın eserinin 30 yaş altı, bu moda dahisinin ellerinde hem sağlam ve sağlıklı hem de bol paralı bir şekilde hayatına devam edeceği düşünülüyor. Bu arada Alexander Wang ve T by Alexander Wang markalarını da devam ettirecek olan tasarımcının üzerindeki baskı da artmış olacak.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Sadece çantalarıyla hayatımda olan bir markaydı Balenciaga, çok sevdiğim süper yetenek Alexander Wang ile daha da alakadar olucağım kesin.. Umuyorum Alexander Wang Balencaiaga'ya gelirken tarzının ve eskizlerinin yanında fiyat politikasını da getirir..

helin dedi ki...

Ben de en çok ayakkabıları merak ediyorum. Ghesquierre sonrası Wang'in Balenciaga'sından da ikonik ayakkabılar gelecek mi? Pierre Hardy ile Ghesquierre'in muhteşem tasarımları olmuştu.. En akılda kalan tasarımları bir araya getirdim.. http://onfashionandthings.blogspot.com/2012/11/balenciaga-by-alexander-wang.html