15 Mayıs 2012 Salı

Çirkin Gala

Çok fazla yazmayacağım ama Snow White and the Huntsman filminin Londra Gala'sında öyle felaket bir kare gördüm ki kendime gelemiyorum. Baş rol oyuncularının hepsi birbirinden kötü görünüyor. Kristin Stewart zaten moda adına kayıp bir ruh. O Marchesa elbisesiyle de olabileceğinden de kötü görünüyor. Chris Hemsworth'ün saçlarına lütfen birisi bir şey yapsın ve asıl büyük hayal kırıklığı: Charlize Theron. Bu kadar güzel bir kadın nasıl bu elbiseyi giyer, kimse mi uyarmamış.

2 yorum:

fazılhan dedi ki...

Kristin Stewart'ı moda ikonu etmeye çalışanların da, en şık bayan ödülü gibi bir şey kazanmıştı galiba onu uygun görenlerin de, Twitter'da orada burada çok güzeldi diyen kuruluşların da.....................
Ama Charlize Theron değil bu, başkasını getirmişler olamaz! Diye haykırmak istiyorum. Ama en azından bayan arkadaşlara moral olmuştur, yüzü kötü görünemese de vücudu görünebiliyormuş Charlize'in bile!

Nihan Çumralıgil dedi ki...

O soluk benizli Kristin Stewart'ı da genç kızlara örnek diye ortalara attılar ya, ben daha bir şey söylemiyorum. Allahtan Hunger Games'teki Katniss'i oynayan Jennifer Lawrance çıktı ortaya. Ondan ümitliyim ben.