24 Mayıs 2012 Perşembe

Ege Soley Çiçek Workshop'u

Beni tanıyanlar bilir, workshoplara, yemek kurslarına bayılırım. Kısa bir kursla tabi ki de bir şeyin ustası olamayacağımın farkındayım ama biraz daha bilinçli ve en azından geliştirilebilir bir temelle oradan ayrıldığımı hissediyorum.


Bunu söyledikten sonra geçen haftalarda katıldığım yarım günlük bir çiçek yapım workshopundan bahsetmek istiyorum. Hem inanılmaz eğlenceli hem de çok öğreticiydi. Ege Soley, senelerce Fransa'da yaşamış hatta Carla Bruni'nin çiçekçisi olarak kendine güzel bir yer edinmiş. Sonra İstanbul'a dönüp Maçka'da açmış olduğu Ege Soley Event & Corporate Flowering'de çiçeklerin dilinden anladığını göstermiş.


Mars Athletic Club'ın karşılama masasından, gelinlerin ellerine kadar bir çok yerde ona ait çiçekleri görebilirsiniz. Ayrıca özel tasarım taşıma çantaları ile de hem çiçeklerinize zarar vermeden hem de kendi üzerinizi batırmadan çiçeklerinizi istediğiniz yere götürebiliyorsunuz.

Adres: Süleyman Seba Cad. No:23 Akaretler
Telefon: 0212 2270922

4 yorum:

fazılhan dedi ki...

Çok tatlı :)

Didem Antebi dedi ki...

sevgili fazilhan,walla sen birgün yorum yazmasan büyük boşluk hissedicem süpersin;)

fazılhan dedi ki...

Benim için zevk :) Gerçekten ben kendim hoşlanıyorum bazı bloglara yorum bırakmaktan :) Hele pazartesi sendromuna çare var ya pazartesileri iple çektiriyor :) Tabi haftasonu pek öyle olmuyor aslında da pazartesiyi mükemmel güzelleştirdiği kesin :)

Modavesaire dedi ki...

çok güzel , eğlenceli bir çalışma olsa gerek:))