12 Kasım 2012 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: Coco Chanel Suite in Ritz Paris



Şimdi hayal kuruyoruz: Paris Haute Couture moda haftasında arka arkaya bir sürü defileye gideceğiniz bir tatil sizi bekliyor. Tasarımcıların son koleksiyonlarından parçalarla dolu monogram bavullarınız hazır. Paris'te after partylerden de boş zamanınız kalamayacağı ve ciddi ciddi yorucu bir hafta geçireceğiniz için de size kendinizi gerçek bir moda kraliçesi gibi hissettirecek bir yere ihtiyacınız var. Bir de ufak not: Günlük 4300 Euro gibi astronomik bir rakamı da vermeye hazırsınız...



Bu durumda sizi Matmazel Coco Gabriel Chanel'in 37 yılını geçirdiği, kendi zevkine göre döşediği, antikalarla doldurduğu muhteşem suitinde Place Vendome manzarası ile baş başa bırakabilirim. Coco'nun kullandığı zamandan bu yana muhafaza edilen odaya Matmazel'in fotoğrafları da duvarları süslüyor. Özellikle meşhur şöminesi görülmeye değer.



Daha önce Kate Moss'un, Vogue ile yaptığı Haute Couture çekimlerinden birinde detaylıca gördüğümüz suit, aslında lüksün tanımı gibi. Özellikle banyosundaki pembemsi mermerler ve sonsuzluk hissi veren aynalarla tüm planlarınızı unutup sadece kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Girişindeki Chanel arması ise beyaz mermerlerle bir araya gelince müthiş görünüyor.


Söylediğim gibi Matmazel Chanel'in yatağında yatmanın bedeli 4300 Euro. Yaşayacaklarınız ise paha biçilmez olabilir.



5 yorum:

Adsız dedi ki...

pazartesi sabahı ofise gelip bilgisayarı açıp bu postu okumak iyi geldi ;) harika bir post olmuş, görsellerden kendimi alamadım..ellerine sağlık :)
keyifli haftalar

Didem Antebi dedi ki...

Çok teşekkürler Selin. Umarım her pazartesi günü, sendromları azaltan oteller görürüz :)))

fazılhan dedi ki...

Başım ağrıyordu, geçti.♥

fazılhan dedi ki...

Başım ağrıyordu, geçti.♥

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

nasıl gitmek istedim anlatamam ;)