5 Kasım 2012 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: Portrait Suites Rome by Salvatore Ferragamo

İtalya'ya özellikle de Roma'ya gidiyorsanız tarihle iç içe olmak zorundasınız. Eğer niyetiniz başka bir şeyse Roma'ya gitmeyin :) Bu hafta, bu tarih kokan şehrin tam ortasında lüksün ve rahatlığın sembolü olabilecek nitelikte bir oteldeyiz: Portrait Suites.

Salvatore Ferragamo imzalı bu otel aslında 14 suit ve stüdyodan oluşan küçük bir apartman. İspanyol Merdivenlerinin hemen yanında, Salvatore Ferragamo mağazasının üst katlatına kurulmuş olan otel, hem şehrin içindeki tarihi havayı koklamanız hem de alışverişinizi yapmanız için mükemmel bir lokasyonda.


İtalyan stili denilince akla gelen bir çok şeyin oluşmasında parmağı olan büyük ayakkabı ustası Salvatore Ferragamo'nun tarihine giden özel parçalarla süslü otelin en büyük silahı ise muhteşem manzarasıyla teras restoranı.


Her müşterisi için ayrı bir ahşap ayakkabı kalıbı olmasıyla ünlü Ferragamo'nun bu kişiye özel uygulamasından ilham alınarak farklı isteklere göre düzenlenen suitlerde her türlü konfor düşünülmüş. Gri ve açık pembenin tonları ile otel soğukluğundan kurtulup kendinizi evinizde hissedeceğiniz bir ortam yaratılmış.


Bir yandan çok sıcak, diğer yandan da istemediğiniz kadar ayrıntılı Concierge servisi, kişisel asistan teminine kadar giden hizmetler, sanat tarihçileri ve arkeologlar tarafından hazırlanmış özel Roma turları ile lüksü yeniden tanımlayan otel, lokasyonuyla da Roma'da kalınacak yerler listenizin başına oturabilir.

2 yorum:

motto dedi ki...

Salvatore Ferragamo'yu zaten herşeyiyle çok severim.
Bu otelde gercekten cok başarılıymış.
Keyifli tatillere :))

Adsız dedi ki...

Cok guzel yorum yapmissiniz. Milli Piyangoyu kazandigimda kesin gitmeli :). Bu arada Londra ile ilgile cok guzel bir blog buldum http://modalondon.wordpress.com incelemeni tavsiye ederim