3 Aralık 2011 Cumartesi

Renkli Jeanler ve Erkekler

Şu ana kadar genel olarak göze güzel görünen şeylerden bahsettik. Ama çok moda olmasına rağmen kimse de çıkıp "Kral Çıplak" demediği için görmek zorunda bırakıldığımız, bence korkunç bir görüntüden bahsetmek istiyorum: Renkli Jeanler ve Erkekler.




Renkli jeanler ince bacaklı kadınlara çok tarz ve şık bir görüntü verirken, bence erkeklerde iğrenç duruyor. Beni geri kafalı görebilirsiniz ama İzzet'e zorla denettiğim renkli jean'le kabinden çıktığında attığım kahkaha yüzünden mağazanın camları kırılıyordu.
Erkeklerin bir çoğu kendileri için yenilikçi ya da tarz denilebilecek hiç bir şey üretilmediğinden şikayetçi olacaktır ama üzgünüm beyler, o renkli jeanlerle de dünyanın en komik tipi oluyorsunuz. Benim görsellerimin hepsi lookbook.nu dan alındı bu arada. Yani bu çocukların hiç biri Türk değil tiplerinden de anlaşılacağı üzere. Bizim köfteyle, börekle, pastayla beslenmiş çok daha yapılı erkeklerimizde ise görüntünün nasıl iğrenç olacağını varın siz düşünün.




Bazı hipster erkekler tarzlarına yedirebiliyorlar bu görüntüyü ama yine de maskulenlikten çok uzak bir parça olduğunu düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz?

9 yorum:

my lifebook dedi ki...

Bu görsellerin hepsi çok başarısız örnekler ama %10 ya da daha az giyen ve başaran oluyor bence:)

azizes dedi ki...

ben de nedense bu renkli jean olayini erkeklere yakistiramiyorum 6 yasindaki ogluma bile alamiyorum elim gitmiyo:))

Lure dedi ki...

Tabi ki herkese yakışmıyor ama yakıştı mı da iddalı ve cool duruyor bence, uzun boy ve sportif vücut kesinlikle gerekli. Ama gerçekten bu resimlerin hepsi çok feminen olmuş, kırmızı pantalon ve beyaz gömlekli ne yakışıklılar gördüm halbuki. :)

b-lure.blogspot.com

burakturkel dedi ki...

bir erkek olarak kesinlikle katılıyorum. özellikle slim fit olunca daha da çirkin oluyor. hardal ve kahve tonları iyi bir tek.
mor pantolonlu fotograftaki durumu özetlemiş zaten:))

Didem Antebi dedi ki...

hahahaa cok sevindim bütün yorumlar bana katiliyor demekki, gercekten muhteşem bir fizik gerekiyor bunu tasiyabilmek için bir de fazla renk karistirmamak lazim.Sevgili lure'un dediği gibi kırmızı pantalon beyaz gömlek iyi bir fizikte cok cok hos durabilir:)

Aysegul dedi ki...

Pelin aracılığı ile blogundan haberdar olduk .iyi çalısmalar dilerim zevkle takip edeceğimize inanıyorum.

Aysegul dedi ki...

Erkeksi görünmek istemeyen erkekler için diyebiliriz. Ben bayanlarda bile bazen hoş bulmuyorum.

Didem Antebi dedi ki...

sevgili aysegül,teşekkür ederim umarim bundan sonra hep takip edersiniz.Evet renkli pantalonlar biraz feminen baska renklerle karistirinca dahada feminen oluyor hatta:)

funda karaca dedi ki...

Merhaba,
Kesinlikle aynı fikirdeyim.fazlasıyla feminen buluyorum.sırf moda olduğu icin giyiyor erkekler ama birileri onları durdursuuuun :)))