31 Mayıs 2012 Perşembe

Miu Miu Resort 2013 Koleksiyonu


Geçtiğimiz günlerde Miu Miu'nun İstinye Park Mağazasında Resort koleksiyonunu görmeye gittik ve sizin için bu renkli koleksiyona ait parçaların fotoğraflarını çektim.


En dikkat çekici parçalar kendisinden kravatlı, desenli ve üzeri taşlı gömleklerdi.


Ben en çok desenli ceketlerini beğendim. Ayrıca mor rengin hakimiyeti de koleksiyonun genelinde hemen fark ediliyordu.


Geçen sene kış aylarında bol bol gördüğümüz kaplar ve pelerinler de 2013 yılında hala ortalıkta olacaklar anlaşılan. Benim favorim lacivert olan.


Ayakkabılar bana 2012-2013 kış koleksiyonu defilesinin sonunda podyumda yürüyen Marc Jacobs'ın ayakkabılarını hatırlattı. Bakmak isteyenler şu postumda görebilirler

Siz ne dersiniz Miu Miu Resort koleksiyonu için? Beğendiniz mi?

2 yorum:

fazılhan dedi ki...

Miu Miu benim en beğendiğim markalardan biridir, bu koleksiyonu da burdan gördüğüm kadarı ile beğendim :) Ama daha defileleri incelemedim, bu güzel günlerde fall/Winter defileleri izleyesim hiç gelmiyor, bu sezonki koleksiyonlar ile haşır neşir olmak istiyor canım hep (Küçük bir düzeltme fall/winter galiba bu arkadaşlar :) ). Bu arada Miu Miu'yugenelde çok severim, geçen kış çok çok güzeldi her şeyiyle, yazın da hoştu ama bu yazki koleksiyonu pek beğenmedim. Bu arada küçük bir sorum var, mağazalar fotoğraf çekmeye izin veriyorlar mı yoksa sizin için mi bu ayrıcalık? :)

Didem Antebi dedi ki...

sevgili fazılhan,
o gün koleksiyon tanitimi vardi o yüzden izin verdiler sanirim normalde izin vermezler:)