23 Mayıs 2012 Çarşamba

Yaz Aşkı: Jimmy Choo Lovely Suede Pumps

İnsanın estetik bulduğu şeyler ve kullandığı şeyler her zaman birbirini tutmuyor. Yani bakmayı sevdiğiniz şeyler her zaman kullanmıyorsunuz.
Mesela bana sorsanız şuradaki Charlotte Olympia ayakkabılara bayılıyorum ama kullanıma gelince biraz daha sakin ve "ben buradayım" diye çığlık atmayan parçaları giymeyi seviyorum.
Bu yaz için de fark ettiyseniz senelerdir üzerimizdeki "sivri burun kesinlikle yasak" baskısı hafiflediği için fonksiyonel bir sivri burunlu ayakkabı sahibi olmanın tam sırası.


Ben de Jimmy Choo'nun bu nude tonlardaki süet ayakkabısını çok beğendim. Hem rengi hem topuk boyu, hem platformsuz oluşu çok kullanışlı bir parça haline getirmiş şuradan bulabileceğiniz bu ayakkabıyı.
İlk görüşte aşk yaşayacağınız bir ayakkabı yerine zamansız bir ayakkabı almaya ihtiyacınız varsa benim seçimim bu olurdu.

4 yorum:

Trendydolap dedi ki...

zamansız parça ve her türlü kıyafetle giyilebilecek joker bir ayakkabı.

fazılhan dedi ki...

Diyecek hiç bir şey yok, kesinlikle çok güzel bir ayakkabı! Zaten Nude ayakkabıları bir severim bir severim :) Ama sivri burunda biraz daha cesaret de beklemiyor değilim senden LV Merry-go-round Mule veya Pump? :)

PAPİŞ STYLE dedi ki...

Arada kaçamaklar yapsak da kesinlikle zamansız parçalardan yanayım. Oldukça kullanışlı nude renk ve dediğin gibi topuğu, boyu posu, modeliyle:) her zaman in.

Adsız dedi ki...

çok beğendim bi kaç tane daha gözümr kestirdim :) merak ettiğim türkiyeye gönderimi var mı