10 Ocak 2013 Perşembe

Emma Stone Yine Şık

İnanılmaz bir tutarlılıkla şık olmayı başaran kadınları her zaman taktir ediyorum. Moda dünyasının içinde olan, tasarımcı, stilist, moda eleştirmenleri bile zaman zaman çok rüküş olabilirken, ekrana çıkarken hata yapmasına çok alıştığımız sanatçıların uzun süre şık çizgilerini bozmadan devam edenleri zor bulunuyor.

Son yıllarda Diane Kruger gibi bir örneğimiz varken, bence 2012 senesinin en şık kadınlarından biri olmayı başaran Emma Stone da övgüyü hak ediyor.
Emma Stone'un stilini daha ayrıntılı inceleyeceğimiz bir post da yapacağım ama öncesinde Tonight Show with Jay Leno'ya konuk olan Emma Stone'un J. Mendel elbisesinin ne kadar şık olduğunu da görmezden gelemedim. Üzerine tam oturan, çok şık hatta Emma'nın yaşı için ağır başlı bile sayılabilecek bu ayakkabısını Tiffany & Co. mücevherler ve Christian Louboutin ayakkabılarla tamamlayan Emma, doğal saçları ve kırmızı ruju ile kusursuz görünüyor. Sadece kırmızı halının değil, her durumun şıkı Emma Stone, takip edilmesi gerekenler listenizin başında bulunsun.

Hiç yorum yok: