14 Ocak 2013 Pazartesi

Golden Globes 2013

Oscar törenini saymazsak senenin en önemli ödül törenlerinden biri Golden Globes dün akşam Hollywood'da yapıldı. Bize de kim ne giymiş dedikodusunu yapmak kaldı :) O kadar çok ünlü var ki, hepsini yazmak yerine favorilerimi ve en kötüleri paylaşmak istedim.


Emily Blunt ve mükemmel Michael Kors elbisesi bence gecenin en çık görünümlerinden birisiydi. Dantel elbisenin kesimi, taşlı çanta, saç, makyaj her şey yerli yerinde görünüyor. Emily Blunt'ın zaten mükemmel bir fiziği olduğu için çok da güzel taşımış. 


Les Miserables ile en iyi yardımcı kadın oyuncu Altın Küre'sini eve götüren Anne Hathaway kariyerindeki yükselişe paralel olarak stilinde de zirveye oynuyor. Chanel kıyafeti, kısacık saçlarına ve her zaman derli toplu olan görünümüne çok uygun. Kazanacağının bilinci ile, bir sonraki gün parıl parıl olmak istemiş sanırım. Müthiş bir seçim, bayıldım.


Derin göğüs dekolteli Alexander McQueen'in içinde Kate Hudson da muhteşem görünüyor. Boynunda  bu kadar detay olan elbise için keşke saçlarını toplamayı tercih etseydi. Yine de sade makyajı ve elbisesinin işlemelerine uygun clutch'ı ile çok şık görünüyor Kate.


Naomi Watts her zaman olduğu gibi şok şık ve zarif. Zac Posen tuvaletinin rengi kendisine çok yakışmış ama sanki arkadaşı kuyruğumsu katlar elbiseyi ağırlaştırıp kumaş fazlası var gibi göstermiş. o da olmasa çok daha güzel görünecekmiş. Saçı, makyajı ve kutu şeklindeki clutch'ı ise muhteşem.


Jessica Alba'ya kötü diyen taş olur valla. Kadın o kadar güzel, o kadar şeker gülümsüyor ve öyle olumlu bir aurası var ki ne giyse yakışıyor. Oscar de la Renta tuvaleti de ten ve saç rengine çok yakışmış. Sadece çantasına anlam veremedim. O da olmasa çok daha iyi olacakmış.


Girls dizisinin yazarı, yönetmeni, baş rol oyuncusu ve son yılların dahisi olarak anılan Lena Dunham da Zac Posen'i tercih edenlerden. Dunham'ın vücut hatları için mükemmel bir kesim. Hem göğüslerini toparlamış, hem de belindeki detaylar sayesinde vücudunu olduğundan ince göstermiş.


Claire Danes için kırmızı Versace'sinin içinde sıkıcı ve sürprizsiz diyebilirsiniz ama asla 1 ay önce doğum yapmış bir kadın olduğunu söyleyemezsiniz. Bu anlamda bel bölgesindeki drapelerin, elbisenin genel kesiminin çok başarılı olduğunu söyleyebilirim. Hiç bir zaman en şıklar listesine girmez ama vücudu için çok doğru bir seçim yapmış Danes.


Eva Longoria her zaman Kırmızı Halı'nın en şıklarından olmak için giyinir. Mutlaka kendisinden bahsettirir ve asla sade bir kıyafetle kendisini göremezsiniz ama bu kez bacak dekoltesi fazla kaçmış bence. Siyah dantel Emilio Pucci elbisesi de yine göz kamaştırıcı ama bu kez biraz fazla göz kamaştırıcı olmuş. Zaten bir karış boyu var içinde kaybolmuş Eva. Uzun boylu birizinde çok daha farklı durabilirdi bu tuvalet.


Jessica Chastain'in mint rengi Calvin Klein elbisesinin rengini beğendim ama göğüs kısmında bir olmamışlık var. Kesiminden dolayı öyle göründüğünü biliyorum ama yine de bedeni büyük gibi duruyor. Göğüslerini de sarkık göstermiş. Sevmedim...


Nedensizce her ödül öreninde boy göstermek zorunda hisseden Taylor Swift tabi ki de Golden Globes'tan geri kalmadı. Donna Karan Atelier elbisesinin beli bol, her yeri kırışıklık içinde.


Gecenin en kötülerindne bir tanesi Halle Berry oldu bence. Versace elbisesinin her yerinde bir pencere, her yerinde farklı desenler, bir de Angelina Jolie bacak hareketi yapınca tam bir felaket olmuş. Hiç beğenmedim.


Normalde Jennifer Lopez'i severim, kıvrımlı olması ile ilgili de bir sorunum yok, kendisine yakıştırıyor. Fakar bu Zuhair Murad elbise nedir? Akşam Günay'da sahneye çıkacak Seda Sayan gibi Golden Globes'a gelip bir de ödül vermesi çok saçma. Bir de bu elbisenin varyasyonları ile o kadar çok gördük ki artık Jennifer'ı, yeter diye bağırmak üzereyim. Tamam güzelsin, kıvrımlısın ama her yanını açıp dantellemenin de gereği yok bence. Gecenin en rüküşü ödülünü kendisine veriyorum.

Bence Golden Globes'un en iyi ve kötüleri böyleydi. Bakalım bundan sonraki ödül törenlerinde de kırmızının hakimiyeti, Zac Posen'in geri dönüşü, Marchesa'nın ortadan kayboluşu gibi şeyler gözlemleyecek miyiz?

3 yorum:

mabelle dedi ki...

emily blunt,amy adams,kate hudson ve jessica albayı cok begendim..j.lo hep aynı tarz artık sıktı...anne hathaway keşke saçlarını kestirmeseymiş oğlan çocougu gibi olmuş!

Adsız dedi ki...

girls dizisinin yazarının o mor elbisesini sahiden beğendiniz mi? üst kısım belki fena değil ama eteklerin altları nedir öyle? kanepe kılıfı gibi, kalın, dikişler kaba, zarafetten çook uzak.amy adams'ın elbisesini de atlamışsınız bence iddiasız, sade ama çok şık tam bir prenses elbisesiydi.

Adsız dedi ki...

bwnim favorilerim lucy liu.kate hudson ve naomi watts.anne hathaway i da beğenemedim ben.çok sıradan