28 Ocak 2013 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: Tcherassi Hotel & SPA by Sylvia Tcherasi



Bu pazartesi herkes gibi olmayanlar için çok niş bir otel tanıyoruz. Yurtdışı tatillerinin aslında sadece Avrupa ve Amerika'dan oluşmadığını çok daha egzotik yerlerde de son derece şık ve rahat tatiller geçirebileceğinizi biliyorsanız Kolombiya, Kartaca'daki Tcherassi Hotel & SPA tam size göre.


Kolombiya'nın en tanınmış ve ünü yurtdışına da çıkmış eklektik tasarımcısı Sylvia Tcherasse tarafından kurulan otel 7 oda ve bir SPA merkezinden oluşuyor. SPA tatillerinin kocaman kalabalık resortlarda geçirilmesinin,beklenenn dinlendirici etkiyi yaratmaktan uzak olduğunu düşünenler için bir vaha niteliğindeki otelde en çok seveceğiniz şey, masajınızdan sonra odanıza ulaşmak için kilometrelerce yürümek zorunda kalmayacak olmanız.


18. y.'dan kalma bir yapının restorasyonu sonucu ortaya çıkan otelin odaları ve banyoları ise görülmeye değer. Yüksek tavanlar, orijinal taş duvarları ile geçmişinden kopmadan son teknoloji ile fonksiyonel hale getirilmiş odaları aradığınız iç huzuru bulmanıza yardımcı olacak şekilde tasarlanmış.


Ayrıca kendisine ait bir terası ve havuzu olan tripleks suite ile romantik bir tatil yapmak isteyen çiftler de düşünülmüş. Kişi başı 240 Euro'dan başlayan fiyatlarıyla, egzotik bir Kolombiya tatili geçirmeyi bekleyenler için Tcherasse Hotel & SPA'yı radarınızda tutun.

Hiç yorum yok: