29 Ocak 2013 Salı

SAG Awards 2013 Şıkları

Ödül törenleri artık ödülleri alanlardan çok kırmızı halı törenlerini konuştuğumuz bir hal aldı ama moda severler olarak çok da şikayetçi değiliz. Hatta keşke ülkemizde de Kral TV Ödül törenlerinden ileri giden organizasyonlar ve kırmızı halı törenleri görsek.


Bu hafta sonu gerçekleşen SAG Awards'ta çok da unutulmaz bir look göremedim ama yine de çok şık 3 kadın vardı. Bunlardan ilki Claire Danes. Aslında çok sade bir kıyafet seçmiş olmasına rağmen, 2 ay önce doğum yapmış bir kadın için oldukça fit görünüyor. Givenchy tuvaletinin kesimi ve yırtmacına hareket katan geometrik desenleri çok şık. Beyaz teni ve sarı saçlarına uyumlu bordo rujuna da bayıldım. 


Gecenin ikinci şıkı, Rodarte'yi tercih eden Kerry Washington. Aslında kırmızı halı törenlerinde beyaz giyince çok gelin gibi olma ihtimali ortaya çıkıyor ama Kerry Washington sade aksesuarları, saçı ve makyajıyla kıyafeti çok güzel taşımış. Bu arada elbisenin üst kısmının kalıbı da Kerry'nin narin fiziğine çok yakışmış.



Gecenin üçüncü şıkı ise renk kullanmaktan korkmayan, yaşına uygun bir Elie Saab seçen Nina Dobrev'di bence. Öncelikle Elie Saab gibi bir tasarımcıdan bu kadar sade bir elbise bulabildiği için kedisini tebrik ederim. Sonra da incecik kumaşı ve parlak pembesi ile hem çok abartısız, ama dantel panelleri ile hareketlenen bu sade elbiseyi tamamladığı parıltılı aksesuarları ve kutu clutcha dikkatinizi çekerim. Bence takip edilmesi gereken stiller arasına yavaş yavaş giriyor Nina Dobrev de.

Oscar törenlerine kadar devam edecek kırmızı halı törenleri sayesinde gelecek senenin renk ve trendlerine de göz ucuyla bakmış oluyoruz ama hala bir Diane Kruger heyecanı yaşatan çıkmaması da üzücü oluyor tabii.

Hiç yorum yok: