7 Ocak 2013 Pazartesi

Pazartesi Sendromuna Tatil: Armani Hotel Milano



Milano'nun moda olduğu kadar iş merkezi de olduğunun bilincinde olan Armani, bu hafta Pazartesi Sendromuna Tatil köşemizin konuğu oluyor. Tam anlamıyla iş adamlarını hedefleyen bir tasarıma, Armani'nin kendi içinde de profesyonelleri hedefleyen moda anlayışı eklenince ortaya gereksiz süsleme ve detaydan uzak, yalın bir otel çıkmış.


Yatak odalarında da sadece fonksiyon düşünülmüş gibi dursa da ustaca hesaplanmış şık detaylar ve koyu ve nötr renklerin buluşması ile tamamen dinlendirici bir hava yaratılmış.


Her süit banyolarında hakim olan maskulen havanın hakimiyetinde. Bir ofis kadar soğuk detayları ile beni biraz rahatsız etti açıkçası. Ev sıcaklığı yaratılan bir alan olması gerekirken bu kadar "otel" kokması sinir bozucu. Ama burada hedeflenen profesyonellerin bir çoğunun yalnız erkekler olduğunu düşünürsek pek de umurlarında olmayacaktır :)


Suitlerde maskulen detaylar aslında soğuk havayı yaratan ofise özgü detaylarla hoş bir uyum oluşturmuş. Yemek masalarının gerektiğinde toplantı masaları halini alabilecek büyüklükte olması da hoş bir detay.


Odaların diğer yerlerinde de yine çok sert hatlara sahip mobilyalar dikkat çekiyor.
Eğer tamamen otelde olduğunuzu hissedeceğiniz ama sessiz sakin ve çocuksuz olacağına neredeyse emin olabileceğiniz Armani Otel, iş gezileriniz için Milano'da bir seçenek olabilir.


1 yorum:

Adsız dedi ki...

insanın çoluğu çoçuğu unutup çalıştıkça çalışası geliyo.napsak hemen milano'dan bi firmayla iş mi yapsak :)