4 Ocak 2013 Cuma

MoutonCollet 2013 İlkbahar Yaz Koleksiyonu

Moda Operandi  şu anda çok müthiş bir yaz koleksiyonuna ev sahipiliği yapıyor. 2013 İlkbahar Yaz sezonu ile MoutonCollet aksesuar koleksiyonu Matthieu Mouton ve Nicholas Collet'in Belçika'da öğrenciyken bir araya geldiklerinden beri yaptıkları arasında en iyisi sayılabilir. 



İkili 1990'ların sonunda beraber çalışmaya başlayıp sonrasında da iş birliği yaptıkları isimler arasına Maison Martin Margiela, Nina Ricci, Kenzo ve Herve Leger gibi isimleri katmış olan MoutonCollet Lady Gaga ile lanse ettiği şapka koleksiyonu ile adından söz ettirmişti. 


Koleksiyonda ben en çok pastel renkli takıları beğendim. 2012 yazında almış olduğumuz bir çok pastel parça ile de uyum sağlayacaklarını düşünürsek bence yatırım yapmak için çok uygunlar. Fiyatları $192 - $855 olan MoutonCollet aksesuar koleksiyonunun ön siparişi için Moda Operandi, 10 Ocak'a kadar mantıklı bir tercih olabilir çünkü maalesef Türkiye'de satış noktaları yok diye biliyorum. (Tabi Moda Operandi de Türkiye için bir Parcel Forward servisi ile kullanılabiliyor ama ön siparişle en yeni ürünleri alabilmek de o çabaya değiyor)

Bu arada tarzları bana biraz Mawi 'yi hatirlattı. Siz ne dersiniz? 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

kolye hastası olarak al beyaz tişörtle çeşit çeşit tak çık diyesim geliyor kendime :)