11 Ocak 2013 Cuma

People's Chaice Awards 2013

Altın Küre ve Oscar ödüllerine geri sayıma başlamışken, Kırmızı Halı postlarının asıl büyüklerinden önce parmaklarımıza alıştırma olsun diye, diğerlerine göre çok daha az şaşaalı olan People's Choice Awards 2013'ün en iyi ve en kötülerinden bahsedelim.



Söylediğim gibi People's Choice Awards, o kadar da büyük bir ödül töreni olmadığı için, çok büyük bir katılım ve göz alıcı bir Kırmızı Halı beklemek doğru olmaz.  Şıklardan da anlaşılacağı üzere, "2013'ün en şık görüntüsü" gibi büyük sıfatlar kullanabileceğimiz şekilde dikkat çekici kimse maalesef çıkmadı.
Grey's Anatomy dizisinin yıldızı Ellen Pompeo, Lanvin beyaz elbisesi ve doğal saç ve makyajı ile çok şık. Son derece sade bir elbise içinde bu tören için çok güzel bir seçim yapmış.
Heidi Klum, son zamanlarda giydiği en kapalı kıyafetle görüntülenmiş.
Her yerini aynı anda açmasından ve artık bir Victoria's Secret meleği olmamasına rağmen, hala taş gibi olduğunu bütün dünyaya göstermek zorunda hissetmesinden sıkılmıştık. Pencereleri ve bacak dekoltesiyle Heidi Klum'un da duruma yavaş yavaş adapte olabilmesini sağlayan tuvaleti Julien McDonald tasarımı.
Taylor Swift pudra ve dore tonları dışında bir seçim yaparak beni şaşırttı. derin göğüs dekolteli beyaz tuvaletinin omuz kesimi çok hoşuma gitti. Ralph Lauren Collection tuvaleti ile Taylor, hem şık hem de çok sade görünüyor.


Gelelim en kötülere...

Jennifer Aniston yüzyıllardır değişmeyen saç ve makyajı ile yine çok sıkıcı. Üzerindeki Dior elbise ise sanırım lise mezuniyetinden kalma. Ne yaşına, ne duruşuna ne de tarzına uymuş. Bütün dünyada popüler olan göğüs uçları ise yine iş başında :)

İkinci rüküşümüz bir başka Jennifer. Hunger Games ile dikkatleri iyice üzerine çeken, Silver Linings Playbook ile Oscar adaylığı kapan Jennifer Lawrance 22 yaşında olduğunu unutmuş olacak ki bu Valentino Couture elbiseyi tercih etmiş. Yakası o kadar çirkin, kumaşı o kadar demode ve yırtmacı o kadar avam ki, söyleyecek söz bulamadım. Bu arada, platformu taşlarla süslü Nicholas Kirkwood ayakkabıları da zaten parıl parıl olan elbisesine fazla kaçmış.
Newsroom dizisinin çok bilen ekonomisti Olivia Munn ise People's Choice Awards 2013'ün rüküşler kraliçesi tacını alıyor. Carolina Herrera elbisesinin boyu, kesimi, eteği, rengi, dantelleri yani kısaca her şeyi kötü değilmiş gibi bir de özensiz saç ve makyajıyla kırmızı halıda boy gösterdiği için kendisini 3 hayır'la uğurluyoruz.

People's Choice Awards 2013'ün en iyi ve en kötüleri bence böyleydi. Sizin favorileriniz kimler?

Hiç yorum yok: