18 Ocak 2013 Cuma

Marka Boutique Bebek'te Açıldı


İkinci el alışveriş yapmak son yıllarda, hem sürdürülebilir moda hem de bütçe kontrolü açısından ço önem kazanmış oldu. Bir kez giyip dolabımızın derinliklerine itmek zorunda kaldığımız tuvaletler, parti elbiseleri, aklımız başımızda değilken aldığımız çantalar, bir kez giyip aslında ayağımızı sıktığını fark ettiğimiz ayakkabılar ya da zevkini hiç paylaşmadığımız kişilerden gelen hediyeler evinizde kalabalık yapıyorsa ikinci el mağazalarda satmak çok mantıklı.



Ama daha da güzeli Alexander McQueen, Jenny Peckham, Chanel, Christian Louboutin, Missoni ve daha bir çok markanın iyi durumdaki parçalarına normal fiyatlarının çok daha azına sahip olabilmek. Hele de zamanında alamadığınız ya da bulamadığınız bazı parçaları ikinci el butiklerde rastlamak hazine bulmakla aynı mutluluğu verebilir.


Dün Bebek'te açılan Marka Boutique ise bu anlamda bir vaha. Kişisel olarak Marka Boutique'le olan bağım, yukarıda bahsettiğim kalabalıktan beni kurtardığı ve başkalarının benden daha çok sevgi göstereceğine emin olduğum bazı parçaları verdiğim için hem de en sevdiğim tasarımcıların en özel tasarımlarına çok ucuza sahip olabileceğim bir yer olduğu için daha da güçlendi. Ayrıca bu güzel butiğin kurucuları benim de çok sevdiğim arkadaşlarım İpek Varol ve ortağı Funda Usta.



Koleksiyonun çoğu İpek ve Funda'nın yurt dışı moda çekimlerinden ve (benim gibi) arkadaşlarından topladıkları parçalar. Bu sebeple pişti olma ihtimalinizi neredeyse sıfıra indirecek özgün parçalar bulmanız çok kolay olacak. Ayrıca Zuhair Murad, Oscar de la Renta, Elie Saab gibi devlerin tuvaletlerini ve kokteyl elbiselerini de kiralayabiliyorsunuz.



Bebek'teki İş Bankası'nın sokağında açılan Marka Boutique'i alışveriş duraklarınıza eklemenizi öneririm.



3 yorum:

Unknown dedi ki...

çok başarılı bir girişim. tebrikler:)

LaModaAndrogina dedi ki...

Miu Miu ayakkablarının fiyatı ne kadar acaba?

basak dedi ki...

Merhaba. Elie Saab ürünlerinizi nasıl görebilirim acaba